Polițiștii din Ploiești fac percheziții, miercuri, în cazul unor furturi din locuințe și din autoturisme, între cei vizați fiind un tânăr care, în 2011, a furat dintr-o casă un geamantan cu un milion de euro.

Potrivit Poliției Prahova, un număr de cinci percheziții au loc în Ploiești și Valea Călugărească la persoane bănuite de furturi din locuințe și dintr-un autovehicul.

„Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârșit 6 infracțiuni de furt din locuințe de pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceștia pătrundeau în locațiile vizate prin efracție, pe timpul nopții, de unde sustrăgeau bunuri și valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc)”, arată Poliția Prahova.

Aceleași persoane sunt bănuite că, la sfârșitul lunii aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploiești, și au furat din interior un portofel.

Până în prezent, prejudiciul estimat este de peste 25.000 de lei.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că unul dintre cei vizați de percheziții este un tânăr care a fost condamnat, în 2011, la patru ani de închisoare, acesta fiind găsit vinovat că a furat dintr-o casă un geamantan în care se afla suma de un milion de euro.

Cinci persoane vor fi duse la audieri la sediul Poliției Prahova.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/perchezitii-in-cazul-unor-furturi-din-masini-intre-cei-vizati-un-tanar-care-a-furat-in-trecut-o-geanta-cu-1-mil-de-euro-54459.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/perchezitii-in-cazul-unor-furturi-din-masini-intre-cei-vizati-un-tanar-care-a-furat-in-trecut-o-geanta-cu-1-mil-de-euro-54459-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv