Liviu Bucățică avea 50 de ani și era fratele Corinei Martin, fosta președintă a Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România și a Asociației Litoral-Delta Dunării, cea care a fost măritată cu unul dintre cei mai potenți financiar oameni de afacere din Constanța, Eduard Martin, și una din cele mai influente personalități de pe litoralul românesc, fiind prezentă la toate evenimentele de anvergură.

Liviu Bucățică și sora sa, Corina Martin aveau o relație foarte bună, cei doi fiind nelipsiți din cadrul acestor evenimente de la Malul Mării. Liviu Bucățică, milionar în euro precum sora sa, nu rata niciodată ocazia de a se poza alături de Corina, dar și de alte personalități care s-au perindat în ultimii ani pe litoral, imagini ajunse pe site-urile de socializare.

Sursa foto: Facebook 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/constanta-cine-e-liviu-bucatica-omul-de-afaceri-care-a-murit-in-tragedia-aviatica-54465.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/constanta-cine-e-liviu-bucatica-omul-de-afaceri-care-a-murit-in-tragedia-aviatica-54465-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv