Autoritățile din Buzău au intrat în alertă după ce un localnic din Nehoiu a sunat la 112 și a anunțat că într-o zonă greu accesibilă a găsit bucăți dintr-un avion ce pare a fi de mici dimensiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, un localnic din Nehoiu a sunat, în jurul orei 15.30, la 112 și a anunțat că a văzut o aripă dintr-un avion ce pare de mici dimensiuni.

Descoperirea a fost făcută într-o zonă greu accesibilă.

„A zis că a văzut o aripă, așa se pare, dintr-un avion, dar care nu este de mari dimensiuni. Nu a văzut vreo prăbușire. Forțele de ordine au plecat în zona respectivă pentru efectuarea recunoașterii și pentru intervenție în cazul în care este nevoie”, au declarat sursele citate.

Spre locul indicat au plecat polițiști, pompieri, jandarmi și echipaje de la Ambulanță.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/alerta-un-localnic-a-anuntat-ca-a-gasit-bucati-dintr-un-avion-intr-o-zona-greu-accesibila-54462.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/alerta-un-localnic-a-anuntat-ca-a-gasit-bucati-dintr-un-avion-intr-o-zona-greu-accesibila-54462-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv