Tornada din Călărași nu a fost singura manifestare a vremii extreme din ultima zi de Paște. Din cauza vântului puternic un TIR gol a fost răsturnat în afara străzii și în județul Ialomița.

După tornada din Călărași, vremea extremă a făcut ravagii și în Ialomița. Pompierii au intervenit marți după-amiază, în județ în peste 20 de situații de urgență înregistrate din cauza vijeliei și ploii abundente, printre care acoperișuri smulse și stâlpi de electricitate doborâți.

Potrivit ISU Ialomița, în zona industrială a orașului Țăndărei, din cauza vântului puternic un TIR gol a fost răsturnat în afara părții carosabile.

“Garda Țăndărei a acordat prim ajutor șoferului, care a refuzat transportul la spital, și a asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”, a informat sursa citată.

Tot la Țăndărei, un copac s-a prăbușit, un acoperiș a fost desprins de pe o locuință pe strada Agricultori, doi stâlpi de curent și acoperișul unei case au fost puse la pământ de vânt pe strada Avalanșei, iar un copac a căzut peste firele electrice.

Pompierii au mai intervenit la Urziceni și în alte trei localități, potrivit Agerpres.

“Pompierii au mai intervenit în municipiul Urziceni pentru degajarea acoperișului desprins al unui bloc și pentru degajarea unui alt acoperiș, luat de vânt la Platonești, la inundația unei gospodări la Cosâmbești, la degajarea unui copac căzut pe DJ 212 și a unui copac căzut pe firele electrice în comuna Mihail Kogălniceanu”, a precizat sursa citată.

 

rootstireaActualitate/Esential
Tornada din Călărași nu a fost singura manifestare a vremii extreme din ultima zi de Paște. Din cauza vântului puternic un TIR gol a fost răsturnat în afara străzii și în județul Ialomița. După tornada din Călărași, vremea extremă a făcut ravagii și în Ialomița. Pompierii au intervenit marți după-amiază, în județ...

Preluat de la romania ntv