Un număr de 12 gospodării au fost inundate, 27 copaci smulși de vijelii, șapte mașini avariate și mai multe acoperișuri doborâte, marți, în București și alte opt județe din țară. Peste 1.000 de pompieri au intervenit în sprijinul oamenilor.

 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), peste 1.000 de pompieri din cauza vremii în București și alte opt județe din țară: Argeș, Buzău, Călărași, Covasna, Ilfov, Ialomița, Prahova și Timișoara.

„Au derulat misiuni destinate evacuării apei din două subsoluri ale unor instituții publice și 12 gospodării ale cetățenilor. Totodată, misiunile forțelor din teren au presupus și degajarea a 27 copaci, 10 elemente de construcție și doi stâlpi de electricitate, doborâți din cauza vântului. Șapte autovehicule și 24 acoperișuri de imobile au fost avariate, fără ca aceste incidente să genereze victime în rândul cetățenilor”, a transmis, marți seara, IGSU.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/pagube-produse-de-vijelii-gospodarii-inundate-masini-avariate-si-copaci-smulsi-in-bucuresti-si-in-alte-opt-judete-foto-54318.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/pagube-produse-de-vijelii-gospodarii-inundate-masini-avariate-si-copaci-smulsi-in-bucuresti-si-in-alte-opt-judete-foto-54318-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv