Un procuror, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit după ce s-a aruncat, vineri, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, anunță Poliția Capitalei și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că, în urmă cu scurt timp, prin apel 112, a fost anunțat faptul că o femeie s-a aruncat de la mare înălțime, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit ISU București-Ilfov, aceasta s-ar fi aruncat de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, fiind declarat decesul.

La fața locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și un procuror criminalist pentru a declanșa cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Surse din Poliție au precizat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de un procuror, fost purtător de cuvânt al Parchetului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-procuror-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-din-cladirea-parchetului-general-54281.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-procuror-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-din-cladirea-parchetului-general-54281-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv