Un copil de doi ani și zece luni a fost lovit, marți, de o mașină, pe o trecere de pietoni din orașul Târgu-Jiu, județul Gorj. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor gorjeni, accidentul s-a petrecut marți, când un șofer de 28 de ani, din județul Ilfov, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din apropierea Pieței Centrale din Târgu-Jiu, a accidentat un copil de doi ani și zece luni.

În urma impactului, copilul, care traversa strada pe trecerea de pietoni și pe culoarea verde a semaforului, a fost rănit.

Polițiștii au spus că în momentul producerii accidentului, băiatul era însoțit de bunica sa. El a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

„Minorul de 2 ani și 10 luni, a fost acroșat pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului, în zona Pieței Centrale. Copilul era cu bunica sa, de mână. Șoferul are 28 de ani și este din comuna Jilava, județul Ilfov. Copilul a fost transportat la spital pentru investigații și acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-copil-de-2-ani-si-10-luni-spulberat-pe-trecerea-de-pietoni-54313.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-copil-de-2-ani-si-10-luni-spulberat-pe-trecerea-de-pietoni-54313-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv