Zeci de pompieri intervin, luni seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit aflat într-o zonă industrială de la marginea municipiului Tulcea.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” Tulcea au anunțat că la fața locului acționează 40 de pompieri militari cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD, precum și trei autospeciale de stingere cu apă de la Serviciul privat pentru Situații de Urgență ALUM și de la șantierul naval.

Conform aceleiași surse, intervenția este în desfășurare și nu s-au înregistrat victime. Incendiul, a cărui cauză nu este cunoscută, se manifestă pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați, pe două niveluri ale clădirii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/tulcea-zeci-de-pompieri-intervin-pentru-stingerea-unui-incendiu-izbucnit-la-un-depozit-54307.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/tulcea-zeci-de-pompieri-intervin-pentru-stingerea-unui-incendiu-izbucnit-la-un-depozit-54307-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv