O tânără din China a fost dusă la spital, după ce a început să plângă isteric în timpul proiecției filului ”Avengers: Endgame”, fiind diagnosticată cu hiperventilație.

Pe numele ei, Xiaoli, a început să plângă în timpul unei scene și a început să respire greu. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, după ce angajații sălii de cinema au chemat salvarea. Acolo, medicii i-au dat oxigen pentru a-i stabiliza respirația.

”Am văzut că pacientul respira greu și, potrivit spuselor prietenilor ei (cu care se afla în sala de cinema), plânsul a provocat hiperventilația”, a declarat doctorul care a tratat-o pe Xiaoli.

Citește și: Bărbat bătut crunt, după ce a început să povestească ce se întâmplă în filmul ”Avengers: Endgame” la ieșirea din cinema | FOTO

Tot în China, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr a fost dus la spital plin de sânge după ce a fost bătut la ieșirea dintr-o sală de cinema, pentru că a început să povestească cu voce tare ce s-a întâmplat în filmul ”Avengers: Engame”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/tanara-dusa-la-spital-de-urgenta-dupa-ce-a-inceput-sa-planga-isteric-la-filmul-avengers-endgame-54309.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/tanara-dusa-la-spital-de-urgenta-dupa-ce-a-inceput-sa-planga-isteric-la-filmul-avengers-endgame-54309-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv