Simona Halep se menține pe locul 2, cu 5.782 puncte, în clasamentul WTA, ierarhia fiind condusă în continuare de Naomi Osaka (5.967 de puncte). Jurnaliștii nemți de la EuroSport au făcut o comparație între cele două tenismene, dar românca i-a contrazis.

“Pot spune că nu m-am chinuit după ce am devenit numărul unu în clasamentul mondial și asta pentru că 2018 a fost un an mai bun decât 2017. Pentru mine a fost o mare fericire, am fost încântată ca am fost capabilă de o asemenea reușită. Nu mă pot compara cu Osaka, ea are sentimentele ei, total diferite. Eu m-am simțit cu adevărat fericită pe primul loc și voi fi la fel dacă voi mai ajunge în această poziție”, a declarat Simona Halep, conform sursei citate.

Naomi Osaka a anunțat că se simte vânată și epuizată de când e pe primul loc WTA. Nipona e de 13 săptămâni lider în ierarhia mondială, fiind pe locul 20 într-un clasament all-time, în timp ce Simona Halep e pe zece, după ce a fost 64 de săptămâni numărul unu.

Simona Halep nu participă la turneul de la Stuttgart și poziția sa, locul doi în clasamentul WTA, e amenințată de Petra Kvitova, cea care la competiția de pe tărâm german a ajuns deja în sferturi. Dacă va trece în turul următor, de săptămâna viitoare Halep va fi pe locul trei. Simona revine în circuit în mai, la Madrid, ea fiind acum în refacere după lupta epuizantă din Fed Cup.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/simona-halep-eu-nu-m-am-chinuit-dupa-ce-am-devenit-numarul-unu-in-clasamentul-mondial-54276.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/simona-halep-eu-nu-m-am-chinuit-dupa-ce-am-devenit-numarul-unu-in-clasamentul-mondial-54276-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv