Locuitorii din mai multe cartiere ale orașului Constanța nu au avut apă potabilă la robinete în prima zi de Paște din cauza unei avarii Enel.

Constănțenii din 14 cartiere ale municipiului Constanța (Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II), reprezentând aproximativ o jumătate din oraș, au rămas în prima zi de Paște fără apă potabilă la robinete, după ce stația de pompare și tratare de la Palas nu a mai putut funcționa în urma unei avarii la sistemul de electricitate, a informat Regia Autonomă Județeană de Apă.

Imediat au fost anunțați reprezentanții Enel, care au dat asigurări că vor interveni cât mai curând pentru remedierea avariei, în sensul realimentării cu energie a stației de tratare și pompare Palas pe o altă linie de medie tensiune.

Conform sursei citate, după aproximativ o oră de la oprirea electricității, avaria respectivă a fost remediată, însă abonații din cele 14 cartiere au avut presiuni scăzute timp de mai multe ore..

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/jumatate-din-orasul-constanta-a-ramas-fara-apa-in-prima-zi-de-paste-54297.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/jumatate-din-orasul-constanta-a-ramas-fara-apa-in-prima-zi-de-paste-54297-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv