Pompierii militari și polițiștii din Constanța intervin, luni, pentru recuperarea unui băiat de 14 ani, care a intrat în Dunăre, în zona localității Rasova, să își recupereze papucii și nu a mai ieșit la mal.

Potrivit ISU Constanța, băiatul de 14 ani a intrat în Dunăre, în localitatea Rașova, într-o zonă apropiată primăriei și nu a mai ieșit.

„Căutăm un copil căzut în Dunăre, în localitatea Rasova, în dreptul primăriei. La intervenție au plecat o autospecială, o barcă și un SMURD B din cadrul Detașamentului Cernavodă. Băiatul de 14 ani ar fi intrat în Dunăre să își ia papucii și nu a mai ieșit la mal”, au declarat reprezentanții ISU Constanța.

Și polițiștii sunt în alertă după ce a fost anunțată dispariția băiatului, la fața locului fiind și o ambarcațiune a Secției Regionale Poliție Transporturi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/judetul-constanta-alerta-pe-dunare-un-copil-a-intrat-in-apa-si-nu-a-mai-iesit-la-mal-54304.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/judetul-constanta-alerta-pe-dunare-un-copil-a-intrat-in-apa-si-nu-a-mai-iesit-la-mal-54304-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv