Elevul care a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde participa la olimpiada națională de matematică, a murit, joi dimineața, din cauza rănilor grave suferite.

Poliția Hunedoara a transmis, joi dimineața, că au fost informați că elevul, care avea 13 ani, a murit.

„Din păcate, cadrele medicale de la Timișoara, unde a fost dus copilul, au comunicat ca minorul de 13 ani, din Galați, a decedat”, au transmis, joi dimineața, reprezentanții Poliției Hunedoara.

Copilul în vârstă de 13 ani, elev al unui liceu din Galați, care participa la olimpiada națională de matematică, a căzut, miercuri seara, de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat împreună cu tatăl său. Băiatul a fost transferat în comă, la Timișoara.

Incidentul a avut loc la un hotel din centrul municipiului Hunedoara. La un moment dat, băiatul, fiind lăsat singur, s-a prăbușit în gol, de la etajul patru, în interiorul clădirii.

Copilul a fost transferat la un spital din Timișoara.

Polițiștii fac cercetări în acest caz. Primele informații sunt că băiatul, elev al unui liceu din județul Galați, era cazat în hotel împreună cu tatăl său și participa, zilele acestea, la olimpiada națională de matematică.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/elevul-olimpic-cazut-de-la-etajul-patru-al-unui-hotel-a-murit-54270.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/elevul-olimpic-cazut-de-la-etajul-patru-al-unui-hotel-a-murit-54270-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv