Doi copii, un băiat de cinci ani și o fetiță de 11 luni, au decedat, sâmbătă dimineața, într-un accident rutier produs pe DN1 E60, la ieșirea din orașul Huedin, în județul Cluj.

În accident a fost rănită grav și mama copiilor, care se afla la volan, iar tatăl, care era pasager, este rănit ușor.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, accidentul a avut loc pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, în urma cărora s-au ciocnit două autoturisme.

“Un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar și în care se aflau copiii”, arată anunțul IPJ Cluj.

Fetița de 11 luni se afla, conform polițiștilor, în scaunul special pentru transportarea copiilor. Familia este din comuna Râșca, județul Cluj. Celălalt șofer este din București și are 49 de ani. Polițiștii continuă cercetările. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/doi-copii-au-decedat-intr-un-accident-intr-un-accident-cumplit-foto-cu-impact-emotional-54290.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/doi-copii-au-decedat-intr-un-accident-intr-un-accident-cumplit-foto-cu-impact-emotional-54290-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv