Patronul unei patiserii din Zalău a fost găsit spânzurat după ce unitatea pe care o administra a fost jefuită de 100.000 de lei de persoane necunoscute. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru furt calificat în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că patiseria era prevăzută nici cu sistem de supraveghere video nici cu sistem de alarmă.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracțiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie. Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei. Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineață, de administratorul societății, iar în aceeași zi, la ora 14,30, poliția a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței din localitatea Guruslău. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea circumstanțelor în care au avut loc aceste evenimente și pentru identificarea autorilor furtului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/cunoscut-om-afaceri-gasit-spanzurat-dupa-ce-a-fost-jefuit-de-100-000-de-lei-54294.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/cunoscut-om-afaceri-gasit-spanzurat-dupa-ce-a-fost-jefuit-de-100-000-de-lei-54294-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv