Un cetățean britanic este cercetat de polițiști după ce a fost depistat că deținea, într-un apartament pe care îl închiriase într-un cartier rezidențial din stațiunea Mamaia, peste 50 de grame de cocaină și amfetamină, a informat vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului după ce au fost sesizați că un tânăr provoacă scandal pe balconul apartamentului închiriat.

“Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că persoana în cauză, un tânăr de 23 de ani, se afla singur în locuință. Cu acordul proprietarului, polițiștii au pătruns în apartament, ocazie cu care au găsit aproximativ 52 de grame de praf de culoare albă (25 cocaină și 27 amfetamină), un cântar electronic și 10 pastile de culoare roz”, a transmis IPJ Constanța.

Conform sursei citate, bunurile au fost ridicate și predate, împreună cu persoana în cauză, procurorilor din cadrul DIICOT Constanța în vedea continuării cercetărilor, a precizat sursa citate. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/constanta-cetatean-britanic-cercetat-de-politisti-dupa-ce-in-apartamentul-inchiriat-in-statiunea-mamaia-au-fost-gasite-droguri-54287.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/constanta-cetatean-britanic-cercetat-de-politisti-dupa-ce-in-apartamentul-inchiriat-in-statiunea-mamaia-au-fost-gasite-droguri-54287-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv