Răzvan Ciobanu, cunoscut creator de modă, a murit luni dimineața, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. Conform Realitatea TV, se pare că în mașina acestuia au fost găsite două acte de identitate, unul aparținând unui tânăr din Călărași.

Apar tot mai multe speculații privind decesul fulgerător al tânărului creator de modă, dar mai ales dacă se afla singur în mașină în momentul tragediei. Realitatea TV a anunțat luni, la scurt timp după teribilul accident în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu că acesta nu ar fi fost singur în mașină.

“Dar acum vine partea surprinzătoare care ne-ar putea duce cu gândul că Răzvan Ciobanu nu era singur în mașină: la locul accidentului au fost găsite două cărți de identitate. Una îi aparține victimei accidentului, în timp ce celălalt buletin este al unui tânăr din Călărași. De asemenea, în mașină ar fi fost găsite poșeta unei femei, precum și pantofi de femeie”, a anunțat Realitatea TV.

Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover, o mașină de peste 100.000 de euro, care la testele de siguranță obține calificative maxime. Practic, acest SUV este ca un “tanc” și numai un impact după o viteză foarte mare poate determina rănirea foarta gravă și implicit decesul pasagerilor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, luni dimineața a avut loc un grav accident rutier la ieșirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei mașina a părăsit carosabilul și a acroșat copacii dintr-un stufăriș. Vehiculul s-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit pe câmp. În urma accidentului conducătorul auto a decedat. Mașina era condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu. El se afla singur în autoturism.

Sursă: adevarul.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/ce-au-gasit-anchetatorii-in-masina-lui-razvan-ciobanu-creatorul-de-moda-ucis-intr-un-teribil-accident-a-doua-zi-de-paste-54300.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/ce-au-gasit-anchetatorii-in-masina-lui-razvan-ciobanu-creatorul-de-moda-ucis-intr-un-teribil-accident-a-doua-zi-de-paste-54300-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv