Patru persoane au fost rănite, joi dimineața, în urma impactului dintre un camion încărcat cu deșeuri metalice, o autoutilitară și un autoturism, pe A2 București – Constanța, în zona Cernavodă. Traficul rutier este deviat pe sensul spre litoral din cauza accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe Autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, circulația rutieră este deviată de la km 160 (Cernavodă), pe DN 22C, cu reintrare pe autostradă la km 193 (Murfatlar) din cauza unui accident produs la kilometrul 168 (Cernavodă).

În accident au fost implicate un autotren încărcat cu deșeuri metalice, o autoutilitară și un autoturism.

În urma impactului, patru persoane rănite au fost transportate la spital.

Polițiștii arată că șoferii care merg pe tronsonul 105 (Drajna) – 160 (Cernavodă) al autostrăzii, trebuie să circule prodent, să reducă viteza și să semnalizeze schimbarea direcției de mers, întrucât ceața reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 200 metri.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/accident-pe-autostrada-soarelui-in-zona-cernavoda-patru-persoane-au-fost-ranite-foto-video-54271.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/accident-pe-autostrada-soarelui-in-zona-cernavoda-patru-persoane-au-fost-ranite-foto-video-54271-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv