Custodele Coroanei, Margareta, se declară ”consternată” de atentatele din biserici și spații publice din Sri Lanka, pe care le califică drept ”o crimă abominabilă” și urează ”însănătoșire grabnică celor răniți”.

“Alături de întreaga Familie Regală, îmi exprim consternarea și profunda durere pentru violența care s-a abătut asupra multor oameni pașnici, localnici și străini, în orașe din Sri Lanka. Atentatele din biserici și spații publice din Sri Lanka, produse în ziua în care credincioșii catolici sărbătoreau Duminica Paștelui, sunt o crimă abominabilă. Viața a sute de oameni nevinovați a fost luată, în timp ce alte sute de oameni vor rămâne cu traume fizice și psihice pentru totdeauna. Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndoliate și urez însănătoșire grabnică celor răniți”, se arată în masajul MS Margareta, potrivit romaniaregala.ro.

Seria de atacuri simultane de duminică, derulate de-a lungul mai multor ore, au provocat pe lângă cei 300 de morți și 500 de răniți. Atentatele nu au fost încă revendicate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/custodele-coroanei-margareta-atentatele-din-sri-lanka-o-crima-abominabila-insanatosire-grabnica-celor-raniti-54249.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/custodele-coroanei-margareta-atentatele-din-sri-lanka-o-crima-abominabila-insanatosire-grabnica-celor-raniti-54249-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv