Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă seria vizitelor pe care le-a demarat la spitalele din țară. Aflată, sâmbătă, la Giurgiu a anunțat că nu va înceta să facă aceste vizite pentru că „e frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru”.

 „Ne plângem de mizeria din spitale, de multe ori media a prezentat imagini, vă spun foarte sincer e frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru, știu că s-a creat o adevărată isterie că sunt văzută în multe locuri deodată, e foarte bine. Nu o să încetez să fac aceste vizite”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, într-o conferință de presă pe care a susținut-o sâmbătă la sediul Consiliului Județean Giurgiu, după vizita pe care a făcut-o la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Sorina Pintea s-a aflat în județul Giurgiu, unde a vizitat secțiile de Radiologie, UPU, Nou Născuți, ATI și Pediatrie ale Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, context a avut loc și inaugurarea unui computer tomograf în cadrul spitalului, anunță un comunicat al Ministerului Sănătății remis MEDIAFAX.

Ulterior, ministrul a avut întâlniri cu directorii DSP Giurgiu, CAS, dar și cu managerii și directorii medicali ai Spitalelor din județ, respectiv, ai Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, Spitalului Izvoru și Spitalului Orășenesc Bolintin Vale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/sorina-pintea-in-vizita-la-un-alt-spital-de-urgenta-nu-o-sa-incetez-sa-fac-aceste-vizite-54244.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/sorina-pintea-in-vizita-la-un-alt-spital-de-urgenta-nu-o-sa-incetez-sa-fac-aceste-vizite-54244-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv