Fabio Fognini (18 ATP) l-a învins, sâmbătă, pe favoritul al doilea al întrecerii de la Monte Carlo, Rafael Nadal (2 ATP), scor 6-4, 6-2, în semifinalele turneului, primul Masters 1000 din 2019 pe suprafața roșie și turneu pe care ibericul l-a câștigat de 11 ori de-a lungul carierei.

Fognini a realizat marea surpriză a turneului din Principat și l-a eliminat pe Nadal, după o oră și 37 de minute. Italianul a început bine jocul, a făcut break din debutul jocului, dar Nadal i-a oferit replica și s-a desprins la 3-1. Fognini nu a cedat și i-a mai lăsat ibericului un singur game până la finalul actului, câștigat cu scorul de 6-4.

În setul al doilea, Fognini a fost foarte aproape de a-i administra o corecție lui Nadal. L-a condus cu 5-0 pe numărul 2 ATP, însă a încheiat cu 6-2, calificându-se astfel în finala de la Monte Carlo.

Cu succesul de astăzi, Fognini devine doar al patrulea jucător din istorie care-l învinge de cel puțin trei ori pe Rafa Nadal pe zgură, după Gaston Gaudio, Novak Djokovic și Dominic Thiem.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/rafael-nadal-a-fost-eliminat-de-fabio-fognini-in-semifinalele-turneului-de-la-monte-carlo-54245.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/rafael-nadal-a-fost-eliminat-de-fabio-fognini-in-semifinalele-turneului-de-la-monte-carlo-54245-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv