Simona Halep a împărtășit primele păreri după stabilirea programului de la Fed Cup. Racheta numărul unu a României va debuta împotriva Kristinei Mladenovic sâmbătă, de la 15:00, și este încrezătoare că va face un meci solid.

 Condițiile de pregătire pe care le-a găsit în Franța sunt pe placul ei. Așteaptă să intre pe teren și să dea totul, fiind 100% din punct de vedere fizic. ”Îmi place atmosfera din Franța, condițiile sunt bune. Acum sper să intru pe teren și să îmi fac treaba. Nu putem să comparăm terenul de aici cu cel de la Stuttgart. Aici e zgură adevărată, acolo e altfel de zgură. E diferită suprafața de joc”, a spus Halep la DigiSport, care recunoaște că are emoții în fața unui astfel de moment. ”Am emoții înaintea primului meci și recunosc, dar e normal. Sunt concentrată pe partidă și îmi doresc să câștig. Am încredere că și fetele pot face meciuri bune, sunt încrezătoare și își doresc și ele victoria. Contează să câștigăm, nu contează cine aduce puncte.

Discutam înainte și ne gândeam că intră Mladenovic. Meciul de aici va fi diferit, așa e la Fed Cup. La Madrid a fost o finală dificilă, dar acum sunt încrezătoare. Sunt conștientă că va fi un meci echilibrat. M-am pregătit bine, nu am probelem medicale, vedem mâine pe teren cum va fi”, a încheiat Halep.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/simona-halep-inaintea-primului-meci-de-fed-cup-am-emotii-recunosc-ora-confruntarii-cu-kristina-mladenovic-54237.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/simona-halep-inaintea-primului-meci-de-fed-cup-am-emotii-recunosc-ora-confruntarii-cu-kristina-mladenovic-54237-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv