Actrița sud-africană Charlize Theron a declarat că își crește primul copil ca fată după ce îl prezentase inițial ca băiat, relatează vineri Press Association.

Cresc ”două fete frumoase”, a declarat recent Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani.

Vedeta de la Hollywood a explicat că Jackson, în vârstă de șapte ani – unul dintre cei doi copii adoptați de actriță – avea trei ani când i-a spus: ”Eu nu sunt un băiat!”.

”Da, și eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani și mi-a spus: ‘Eu nu sunt un băiat!”’, a povestit vedeta pentru Daily Mail.

”Așa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez și să le văd cum evoluează. S-au născut așa cum sunt și sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor crește și unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru”, a spus actrița.

”Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc și să mă asigur că au la dispoziție tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Și voi face tot ce îmi stă în putință pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept și să fie astfel protejați”, a adăugat vedeta.

Theron, cunoscută în special pentru rolurile interpretate în filme precum ”The Devil’s Advocate” și ”Mighty Joe Young”, i-a adoptat pe Jackson – în 2012 – și pe August, trei ani mai târziu.

Aceasta nu este prima dată când Theron a declarat că are de fapt două fiice. Anul trecut, în luna decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan din ”Black Panther” că are ”două fetițe frumoase, de culoare, afroamericane”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/charlize-theron-a-declarat-ca-il-creste-pe-jackson-unul-dintre-copiii-sai-ca-fata-54235.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/charlize-theron-a-declarat-ca-il-creste-pe-jackson-unul-dintre-copiii-sai-ca-fata-54235-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv