Un oficial al poliției din Franța a informat că investigatorii consideră că un scurtcircuit este cauza cea mai probabilă a incendiului de la catedrala Notre-Dame de Paris, scrie Associated Press.

Oficialul, care a vorbit sub condiția anonimatului despre investigația aflată în desfășurare, a informat că investigatorii încă nu pot lucra în interiorul catedralei din motive de siguranță.

El a declarat pentru Associated Press că monumentul este în continuare consolidat prin scânduri de lemn pentru a susține anumite părți din pereți care sunt fragile.

La trei zile după incendiul care a devastat edificiul, mai multe părți ale catedralei Notre-Dame din Paris riscă să se prăbușească. Ministrul Culturii, Franck Riester, a detaliat aceste “puncte de fragilitate majoră”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/politia-din-franta-a-anuntat-de-unde-a-pornit-incendiul-care-a-mistuit-catedrala-notre-dame-54229.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/politia-din-franta-a-anuntat-de-unde-a-pornit-incendiul-care-a-mistuit-catedrala-notre-dame-54229-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv