Aproximativ 120 de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din Ploiești, joi seara, din cauza unui miros iritant, ce vine de la subsolul clădirii. Șase muncitori care se simt rău primesc ajutor medical.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii militari asigură măsurile de protecție la un magazin aflat lângă Gara de Sud din Ploiești.

Din cauza unui miros iritant, încă necunoscut, ce vine de la subsolul magazinului, șase muncitori au avut nevoie de intervenție medicală pentru că spun că se simt rău.

„Șase muncitori manifestă o stare de rău, motiv pentru care se află în ambulanțe pentru a fi evaluați medical. Toți cei șase manifestă stare de rău, respectiv greață și amețeli. Este și o echipă de la gaze care face măsurători și facem și noi cu aparatele noastre”, a declarat Vasiloae.

Aproximativ 120 de persoane aflate în supermarketul de la parterul centrului comercial sunt evacuate preventi

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/peste-120-de-oameni-evacuati-dintr-un-mall-cel-putin-sase-oameni-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale-54228.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/peste-120-de-oameni-evacuati-dintr-un-mall-cel-putin-sase-oameni-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale-54228-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv