Un bărbat în vârstă de 34 de ani, principalul suspect în cazul femeii înjunghiate mortal, marți, în zona depoului de locomotive din Timișoara, a fost prins, miercuri dimineața, de polițiști, în apropierea Gării de Nord. Bărbatul este fostul concubin al femeii ucise, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Diana Gîtan, a declarat, miercuri dimineața, că principalul suspect în cazul femeii ucise cu mai multe lovituri de cuțit, marți, în zona depoului de locomotive din Timișoara, a fost prins în jurul orei 06.00.

„Bărbatul, care este fostul concubin al femeii, urmează să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat în calitate de suspect. A fost prins în Timișoara, voia să plece din localitate”, a afirmat Diana Gîtan.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost prins în apropierea Gării de Nord din Timișoara de către polițiștii de la Transporturi Feroviare. După ce va fi audiat, cel mai probabil bărbatul va fi reținut pentru omor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/barbatul-suspectat-ca-a-injunghiat-mortal-o-femeie-a-fost-prins-54215.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/barbatul-suspectat-ca-a-injunghiat-mortal-o-femeie-a-fost-prins-54215-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv