După săptămâni de aluzii pe social media, Madonna a anunțat în weekend pe Instagram numele celui de-al 14-lea album al său de studio, “Madame X”, primul după “Rebel Heart” din 2015. Artista a dezvăluit luni, tot pe Instagram, că primul single al albumului, “Medellin”, va fi lansat miercuri și va include o colaborare cu superstarul reggaeton Maluma, informează dpa.

Anunțul include o poză în care Madonna apare în rochie albă, de nuntă, cu o mână în care poartă o mânușă roșie în jurul lui Maluma.

Într-un videoclip postat cu o zi mai devreme, legenda muzicii pop le mărturisea fanilor că a decis să-și numească albumul “Madame X”.

“Madame X este un agent secret, călătorește în jurul lumii, schimbându-și identitățile, luptând pentru libertate și aducând lumină în locuri întunecate”, a indicat artista înainte de a preciza că Madame X este noua ei persona artistică.

Vedeta (60 de ani) o descrie pe Madame X ca pe o dansatoare, profesoară, menajeră, prizonieră, studentă, mamă, călugăriță, sfântă, prostituată sau “spioană în casa iubirii”.

Pe lângă noul album și noua colaborare, artista a anunțat recent că va susține un recital la concursul Eurovision de la Tel Aviv, din luna mai, dar și că va colabora cu Moschino pentru lansarea unei linii de produse de lux de îngrijire a pielii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/madonna-anunta-colaborarea-cu-starul-reggaeton-maluma-54203.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/madonna-anunta-colaborarea-cu-starul-reggaeton-maluma-54203-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv