Aproximativ 17,4 milioane de americani au vizionat primul episod al ultimului sezon, al optulea, al serialului “Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, un record de audiență pentru producția HBO, a anunțat compania de televiziune, citată de Reuters.

Reprezentanții HBO informează că audiența înregistrată pe postul TV și pe aplicațiile HBO Go și HBO Now a depășit-o pe cea a debutului sezonului al șaptelea, din urmă cu doi ani. Atunci, 16,9 milioane de persoane au urmărit episodul cu care debuta penultimul sezon.

Premiera de duminică seară a fost episodul cel mai comentat pe platforma de micro-blogging Twitter, de la debutul serialului, cu peste 5 milioane de mesaje live. De asemenea, 11 milioane de mesaje au fost publicate pe Twitter pe parcursul weekendului.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/audienta-record-pentru-debutul-ultimului-sezon-al-serialului-urzeala-tronurilor-game-of-thrones-54207.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/audienta-record-pentru-debutul-ultimului-sezon-al-serialului-urzeala-tronurilor-game-of-thrones-54207-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv