Douăzeci și trei de persoane au fost arestate în contextul revoltelor din Copenhaga, a anunțat luni poliția daneză, în timp ce contra-protestele unui activist de dreapta împotriva unei demonstrații au escaladat, relatează Reuters.

 Tulburările s-au răspândit duminică în mai multe părți ale capitalei, după ce Rasmus Paludan, fondatorul partidului anti-imigraționism Hard Line, a organizat o demonstrație.

“Nu sunt deloc de acord cu provocările fără sens ale lui Paludan, care nu au alt scop decît să semene dezbinare. Înttâmpină-l cu argumente – nu cu violență”, a declarat premierul Lars Lokke Rasmussen pe Twitter.

Polițiștii au declarat că au arestat 23 de persoane și unii dintre ei vor fi fost chestionați mai târziu de un judecător în legătură cu un presupus incendiu și violențe împotriva ofițerilor de poliție.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/violente-la-copenhaga-politia-daneza-aresteaza-23-de-persoane-in-timpul-unei-revolte-54201.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/violente-la-copenhaga-politia-daneza-aresteaza-23-de-persoane-in-timpul-unei-revolte-54201-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv