Polițiștii de frontieră de la Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, duminică seara, ascunși în interiorul unei autoutilitare conduse de un cetățean leton, opt vietnamezi care încercau să iasă ilegal din România.

Potrivit Poliției de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară cetățeanul leton K.S., în vârstă de 49 de ani, la volanul unei autoutilitare.

Polițiștii de frontieră au controlat mijlocul de transport și au descoperit ascunse, în compartimentul marfă al acestuia, într-un spațiu special amenajat printr-un perete dublu, opt bărbați.

Cei în cauză au fost conduși la sediul instituției pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 și 35 de ani, care au intrat legal în Români

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferul ansamblului rutier și de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățenii străini, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/opt-vietnamezi-ascunsi-intr-o-autoutilitara-la-vama-politistii-de-frontiera-i-au-gasit-intr-un-spatiu-special-amenajat-printr-un-perete-dublu-54197.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/opt-vietnamezi-ascunsi-intr-o-autoutilitara-la-vama-politistii-de-frontiera-i-au-gasit-intr-un-spatiu-special-amenajat-printr-un-perete-dublu-54197-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv