Cei patru taximetriști cercetați pentru agresarea unui tânăr din Galați au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 45 de zile și au interdicția exercitării profesiei de taximetrist, pe aceeași perioadă, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 ani, bănuiți că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani și i-ar fi sustras telefonul mobil, sunt cercetați pentru infracțiunile de loviri și alte violențe, furt și distrugere.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Lacul Brateș, din vecinătatea municipiului Galați. Tânărul agresat tocmai își sărbătorise ziua de naștere la restaurant și a solicitat un taxi pentru a transporta o instalație de sunet. Între taximetrist și tânăr a avut loc o altercație iar șoferul și-a chemat în ajutor colegii. Tânărul a fost înconjurat de zece taximetre iar șoferii acestora l-au bătut cu pumnii și picioarele, i-au distrus instalația de sunet și i-au luat telefonul mobil.

Polițiștii continuă cercetările pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs agresiunea. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/taximetristii-care-au-agresat-un-tanar-plasati-sub-control-judiciar-si-interdictie-in-exercitarea-profesiei-54191.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/taximetristii-care-au-agresat-un-tanar-plasati-sub-control-judiciar-si-interdictie-in-exercitarea-profesiei-54191-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv