Deputata PSD de Dolj Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei, a declarat vineri, la mitingul unde au fost prezentați candidații partidului pentru alegerile europarlamentare, că România trebuie să trimită în Parlamentul European patrioți români.

“Domnul Ludovic Orban însuși ne spune că dacă va veni la guvernare primul lucru pe care îl va face va fi să abroge Legea salarizării. Florian Câțu, care este eminența cenușie a PNL, ne spune că în momentul în care PNL va veni la guvernare printre primele măsuri vor fi dați afară 500.000 de bugetari și vor fi înghețate toate programele sociale ale PSD, ca să analizeze ei cum merge economia. Aceștia sunt oamenii care vor să vină la guvernare și care ne avertizează dinainte ce o să ni se întâmple. Avem nevoie să trimitem în Europa patrioți români, care să se bată pentru noi acolo, care să nu lingă clanța la mai marii Europei, așa cum din păcate au făcut în ultimii ani toți cei trimiși de PNL și de PMP acolo. Avem nevoie de această echipă și știu că dumneavoastră o veți susține. Nu pot ei bloca atât cât putem noi vota”, a spus Vasilescu.

Acesta a afirmat că PSD și-a ținut toate promisiunile electorale privind creșterea salariilor, creșterea pensiilor, scăderea șomajului și măsurile pentru agricultură și fermieri.

“În primii doi ani de guvernare avem o creștere de 60% la pensia minimă. De asemenea, am eliminat toate inechitățile din sistem, pentru că pe timpul lui Boc, când nu au putut să taie pensiile pentru că nu i-a lăsat CCR, le-au impozitat și am scos CASS-ul din toate pensiile. Am elaborat Legea pensiilor, care este blocată pentru că PNL a atacat-o la Curtea Constituțională. V-am promis că va scădea șomajul și la ora actuală suntem la minim istoric după Revoluție. Fermierilor le-am promis că își vor primi subvențiile la timp și de doi ani le primesc la timp. Am promis că veți avea apă gratuită pentru a iriga și aveți, că vom crește suprafața irigată a României și a crescut de la 300.000 de hectare la 1,4 milioane de hectare. Am promis, de asemenea, că vom avea centre de colectare a produselor pentru fermieri și deja s-a înființat Casa Agricolă Unirea, care va fi operațională din această vară. Am mai promis drumul expres Craiova-Pitești și pentru asta s-au făcut pași importanți. (…) Și dumneavoastră nu trebuie să faceți un exercițiu de imaginație ca să înțelegeți ce se întâmplă dacă vin ceilalți la guvernare”, a spus Vasilescu.

La mitingul PSD organizat la Craiova au fost prezenți președintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, mai mulți candidați ai partidului pentru alegerile europarlamentare, printre care Rovana Plumb, Victor Negrescu, Dan Nica, Gabriela Zoană, Maria Grapini, Natalia Intontero, Cristian Terheș. 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/olguta-vasilescu-avem-nevoie-sa-trimitem-in-parlamentul-european-patrioti-romani-54192.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/olguta-vasilescu-avem-nevoie-sa-trimitem-in-parlamentul-european-patrioti-romani-54192-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv