Liviu Dragnea a spus la Craiova, întrebat,în contextul dosarulului Revoluției, dacă va lua o poziție față de I. Iliescu, că nu se poate delimita de acesta. Când ziarista i-a spus că Iliescu este acuzat și în dosarul Mineriadei, Dragnea i-a răspuns: „Domnișoară (…) sunteți din alt film, ce naiba?”.

După mitingul de la Craiova, Liviu Dragnea a fost întrebat de o ziaristă dacă se va limita în vreun fel de Ion Iliescu, în contextul dosarulului Revoluției.

„Dosarul Revoluției trimis de Lazăr la instanță este o mascaradă ca să încerce să abată atenția de la grozăviile care au ieșit la iveală despre el. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu. Ion Iliescu este un om pe care îl apreciez, un om care a ținut România în granițele ei și în stabilitate între o perioadă foarte grea. Nu. Eu cred că este o mascaradă”, a răspuns Liviu Dragnea.

Ziarista a spus apoi că Ion Iliescu este acuzat și în dosarul Mineriadei de infracțiuni contra umanității, iar Dragnea i-a răspuns: „Domnișoară, mai calm, uitați-vă că aici este atâta atmosferă, sunteți din alt film, ce naiba?”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/liviu-dragnea-nu-ma-pot-delimita-de-ion-iliescu-dosarul-revolutiei-e-o-mascarada-54187.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/liviu-dragnea-nu-ma-pot-delimita-de-ion-iliescu-dosarul-revolutiei-e-o-mascarada-54187-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv