Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, a dezvăluit că face băi cu gheață și mănâncă doar o dată pe zi pentru a se putea concentra asupra conducerii celor două companii pe care le-a fondat, relatează joi Press Association.

Dorsey, care este totodată fondator al societății Square, specializată în plăți mobile, a declarat în cadrul unui podcast de fitness că meditația joacă de asemenea un rol esențial în stilul său de viață, având ”cel mai important impact” asupra sănătății sale mintale.

El a fost criticat anul trecut după ce a publicat detalii despre o călătorie spirituală pe care a întreprins-o în Myanmar însă nu a menționat nimic despre acuzațiile privind violențele împotriva minorității musulmanilor rohingya din această țară.

Dorsey a dezvăluit totodată că mănâncă doar o singură dată pe zi, seara, în special carne sau pește cu salată sau legume, urmate de fructe de pădure sau ciocolată neagră.

El a recunoscut că primele săptămâni ale acestui regim i s-au părut dificile, însă susține că în timp a observat schimbări. ”În timpul zilei mă simt mult mai concentrat”, a spus antreprenorul.

Acesta a adăugat că stilul său de viață îl ajută să doarmă mai bine adăugând că ”adoarme în zece minute, dacă nu chiar mai repede”.

Dorsey a precizat că își extinde postul în timpul weekendului când nu mănâncă nimic de vineri seara până duminică seara. ”Prima oară când am făcut acest lucru, în ziua a treia am simțit că aveam halucinații”, a mărturisit el. ”Era o stare ciudată. Dar, după ce am repetat de două mi-am dat seama cât de mult din preocupările noastre se învârt în jurul mâncării și cum timpul a încetinit – o experiență pe care am avut-o când am postit mai mult timp”, a adăugat antreprenorul.

Cofondatorul Twitter a spus că în prezent încearcă să mediteze două ore pe zi și de asemenea merge zilnic pe jos câte cinci mile (circa opt kilometri) între locuință și birourile Twitter. ”Mai degrabă fac jogging decât merg”, a precizat pentru podcastul ”Diet Fat Loss and Performance”, realizat de Ben Greenfield.

Rutina CEO-ului platformei de social media include de asemenea utilizarea saunei și băile cu gheață, seara. El a declarat că mai întâi petrece 15 minute în saună, după care se mută într-o baie cu gheață, timp de trei minute, proces pe care îl repetă de trei ori. De asemenea, fiecare dimineață și-o începe cu o baie cu gheață.

”Mai ales dimineața, trecerea de la căldura patului la o cadă cu gheață îmi deblochează ceva în minte și mă simt ca și cum… aș putea face aproape orice”, a explicat cofondatorul Twitter.

Jack Dorsey a primit în 2018 un salariu de 1 dolar și 40 de cenți, pentru a-și exprima astfel “încrederea în potențialul companiei sale de a crea valoare pe termen lung”, potrivit unor documente financiare ce au fost date publicității săptămâna aceasta în Statele Unite. Cifra reprezintă o referire la prima limită impusă numărului de caractere permise într-un mesaj publicat pe Twitter, 140, aflată în vigoare între momentul în care Jack Dorsey a preluat din nou conducerea rețelei de socializare în 2015 și până în noiembrie 2017. De atunci, utilizatorii de Twitter pot să publice mesaje care conțin până la 280 de caractere.

Antreprenorul american are o avere impresionantă: el deține puțin peste 18 milioane de acțiuni în compania Twitter (2,34%), potrivit documentelor financiare ale rețelei de socializare, iar revista Forbes l-a plasat la începutul lunii martie pe locul al 343-lea în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, cu o avere personală estimată la 5,1 miliarde de dolari.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/stil-de-viata-extrem-al-unei-vedete-54178.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/stil-de-viata-extrem-al-unei-vedete-54178-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv