Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că e pregătit să își asume candidatura la alegerile prezidențiale, după ce o să vadă datele din sondaje. El a afirmat că a discutat în cadrul coaliției și anunțul despre o eventuală candidatură îl va face după europarlamentare.

 „Candidatura la Președinție se va anunța oficial, dar nu vorbesc neapărat în nume propriu. Am discutat acest subiect în cadrul coaliției, eu sunt pregătit să îmi asum această candidatură în condițiile în care vom vedea care este cel mai bine plasat candidat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. Vom face acest lucru cel mai probabil după alegerile pentru Parlamentul European. Vom discuta cu datele în față, cu rezultatele la alegeri și cu sondajele. Dacă voi fi eu acela sigur că o să candidez. Nu ascund, îmi asum acest rol dacă va fi nevoie”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, joi, la DC News.

La începutul anului, Călin Popescu Tăriceanu, afirma că se ”gândește serios” la o candidatură la alegerile prezidențiale din acest an. și că nu a fost luată o decizie dacă va candida din partea alianței PSD-ALDE sau dacă va candida din partea formațiunii pe care o conduce.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/primul-politician-important-care-anunta-ca-este-pregatit-sa-candideze-impotriva-lui-iohannis-la-prezidentiale-54177.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/primul-politician-important-care-anunta-ca-este-pregatit-sa-candideze-impotriva-lui-iohannis-la-prezidentiale-54177-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv