Guvernul britanic a indicat că este dispus să facă unele compromisuri în domenii cheie care au împiedicat susținerea acordului de retragere de către opoziția laburistă, a declarat joi liderul Partidului Laburist britanic, Jeremy Corbyn, potrivit Reuters.

Premierul britanic Theresa May a convenit joi seară cu liderii statelor din UE27 să amâne Brexitul cu șase luni, până la 31 octombrie 2019, răgaz în care guvernul de la Londra va încerca să ajungă la un acord cu opoziția laburistă pentru adoptarea acordului de retragere, deja respins de trei ori de parlamentul britanic.

”Discuțiile care au loc acum între opoziție și guvern sunt serioase și detaliate și eu salut angajamentul constructiv de până acum”, a declarat Corbyn în parlament.

”De asemenea, salut semnalele dinspre guvern că poate fi dispus să-și schimbe poziția în domenii cheie care au împiedicat ca acordul prezentat de prim-ministru să aibă sprijinul acestei părți a Camerei” Comunelor, a adăugat liderul laburist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/guvernul-britanic-este-dispus-sa-faca-unele-compromisuri-in-domenii-cheie-54176.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/guvernul-britanic-este-dispus-sa-faca-unele-compromisuri-in-domenii-cheie-54176-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv