După ce suporterii Craiovei l-au înjurat pe Gică Popescu la meciul cu Viitorul și l-au numit „Iuda”, clubul din Bănie a postat pe pagina oficială de facebook un comunicat prin care își cere scuze public față de fostul internațional,

A fost publicat și mesajul transmis de Gică Popescu în ziua meciului Universitatea – Viitorul, la care a asistat, pe „Ion Oblemenco”.

„Așa e la Craiova” înseamnă și ca noi să ne respectăm valorile. Iar Gică Popescu este o valoare a Științei. Nu a fost doar căpitanul Universității Craiova, a fost și cel care a sfidat sistemul înainte de 1989 când a refuzat să joace la altă echipă. Și mai mult decât atât, reprezintă o valoare imensă a României. Fiindcă el a jucat la cel mai înalt nivel și a purtat numele Științei ca și căpitan în vestiarul Barcelonei, în vestiarele celor de la PSV Eindhoven sau Galatasaray pe vremea când cea din urmă câștiga Cupa UEFA și SuperCupa Europei învingând în finală Real Madrid. Cuvintele sunt scrise de Gică Popescu înainte ca unii dintre noi să greșească. Ne cerem scuze, Gică Popescu. Și te așteptăm înapoi pe „Ion Oblemenco” este mesajul clubului din Bănie.

Mesajul lui Gică Popescu la primul meci la care a asistat pe noul stadion al Craiovei: „Este o zi specială pentru mine…După foarte mult timp m-am întors ACASĂ. Am avut șansa să joc pe mari stadioane ale lumii…la mari echipe…în fața a sute de mii de suporteri. Niciodată, niciunde nu am simțit ce am trăit de fiecare dată pe…OBLEMENCO. Aici a fost, este și va fi pentru mine…ACASĂ”

„Oblemenco – un înger, Balaci – un mit, Gică Popescu…doar o javră” a fost mesajul galeriei Craiovei în 2002, după ce fostul căpitan al Științei a semnat cu marea rivală, Dinamo.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/craiova-si-a-prezentat-scuzele-fata-de-gica-popescu-dupa-ce-galeria-l-a-injurat-si-numit-tradator-54180.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/craiova-si-a-prezentat-scuzele-fata-de-gica-popescu-dupa-ce-galeria-l-a-injurat-si-numit-tradator-54180-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv