Un avion multirol de tip F-35 al Forțelor Aeriene din Japonia a dispărut de pe radare deasupra Oceanului Pacific, existând suspiciuni că s-a prăbușit, afirmă surse citate de presa niponă.

Avionul F-35 decolase de la Baza aeriană Misawa, situată în nord-estul Japoniei.

Aparatul de zbor a dispărut de pe radare deasupra Oceanului Pacific, în largul regiunii nipone Aomori, afirmă surse militare citate de agenția de presă Kyodo.

Autoritățile japoneze suspectează că avionul militar s-a prăbușit. Aparatul este căutat activ în zona maritimă în care a dispărut.

Primul avion F-35 aflat în serviciu activ a fost pierdut de US Marine Corps în septembrie 2018. Aeronava, un model  F-35B Lightning II, capabil să decoleze vertical, s-a prăbușit în Beaufort, Carolina de Sud.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/f-35-disparut-deasupra-oceanului-pacific-autoritatile-banuiesc-ca-avionul-militar-s-a-prabusit-54154.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/f-35-disparut-deasupra-oceanului-pacific-autoritatile-banuiesc-ca-avionul-militar-s-a-prabusit-54154-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv