O femeie dispărută după ce fusese externată din spital, la jumătatea lunii martie, a fost găsită moartă, pe o stradă din Iași, trupul său fiind sfâșiat de animale. Familia a anunțat dispariția femeii cu câteva ore înainte de descoperire.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Iași, Ioana Laura Buștiuc, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un trecător a sunat la 112 și a anunțat, sâmbătă, că la capătul unei străzi din municipiul Iași este cadavrul unei femei.

Polițiștii au găsit asupra cadavrului actele de identitate, fiind vorba de o femeie de 78 de ani, din comuna Românești. Cu câteva ore înainte, fiica anunțase dispariția.

„În aceeași zi, cu câteva ore înainte de descoperire, fiica femeii ne-a anunțat de dispariție. A spus că mama a fost externată din Spitalul Parhon la mijlocul lunii martie și nu a mai revenit la domiciliu. S-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat Buștiuc.

 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/descoperire-macabra-o-femeie-disparuta-la-jumatatea-lunii-martie-dupa-externarea-din-spital-gasita-sfasiata-de-animale-54145.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/descoperire-macabra-o-femeie-disparuta-la-jumatatea-lunii-martie-dupa-externarea-din-spital-gasita-sfasiata-de-animale-54145-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv