Poliția de frontieră din Bulgaria a confiscat o cantitate de apoximativ 1.500 de kilograme de canabis, ascunsă în interiorul unui camion care încerca să treacă granița din Serbia, a declarat Georgi Kostov, șeful poliției de frontieră, relatează Euronews.

Autoritățile au descoperit canabisul în interiorul unui camion încărcat cu linoleum, care încerca să treacă granița prin punctul de frontieră Kalotina, luni, la puțin timp după miezul nopții.

Polițiștii îl caută acum pe șoferul camionului, care a reușit să fugă printr-o pădure din apropierea orașului Slivnitsa.

„Identitatea sa a fost stabilită și va fi emis un mandat european de arestare”, a declarat Kostov.

Șeful poliției de frontieră a transmis că șoferul camionului dorea să tranziteze Bulgaria pentru a ajunge în Turcia, destinația pachetului cu canabis.

Bulgaria este o rută frecventă pentru transporturile ilegale între Asia și Europa de Vest.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/captura-record-de-canabis-la-frontiera-cu-bulgaria-unde-erau-ascunse-drogurile-54149.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/captura-record-de-canabis-la-frontiera-cu-bulgaria-unde-erau-ascunse-drogurile-54149-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv