O persoană a murit și șase au fost rănite, sâmbătă dimineața, după impactul dintre o autoutilitară în care se aflau șapte muncitori și un tir, pe DN 5, la ieșirea din localitatea Jilava, județul Ilfov.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN5 București –Giurgiu, la kilometrul 13+400 de metri, la ieșirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie, în județul Ilfov, între o autoutilitară în care se aflau 7 muncitori și un tir.

În urma impactului, o persoană din autoutilitară a murit.

Celelalte persoane din vehicul au suferit leziuni grave.

ISU București – Ilfov anunță că la locul producerii accidentului se intervine cu o autospecială de descarcerare, una de stingere, o ambulanță SMURD și două unități de terapie intensivă mobilă SMURD.

În total nouă persoane au fost implicate în accident.

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-mort-si-sase-raniti-dupa-impactul-dintre-o-autoutilitara-cu-muncitori-si-un-tir-54128.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-mort-si-sase-raniti-dupa-impactul-dintre-o-autoutilitara-cu-muncitori-si-un-tir-54128-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv