Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) primește critici pentru una dintre ultimele decizii pe care le-a luat.

David Taylor, antrenorul australian de tenis, nu este de acord cu modul în care sportiva din Constanța a procedat în ceea ce-l privește pe belgianul Thierry van Cleemput, cu care a colaborat la un singur turneu, apoi a renunțat la serviciile sale. De asemenea, Taylor a comentat și “rupturile” dintre Angelique Kerber și Wim Fissette și Daria Kasatkina cu Philippe Dehaes. Australianul oferă drept exemplu cazul Simonei Halep.

“Ca să poți ajuta și să faci o treabă bună, ai nevoie de timp, deoarece este un proces întreg. Să lucrezi sub presiunea faptului că poți fi demis după o săptămână, este ceva incompatibil cu succesul. Rezultatele nu vor fi niciodată atât de rapide, iar dacă vor apărea, nu vor fi rezultatul muncii antrenorului”, a declarat Taylor.

“Sunt mult mai mulți oameni implicați care au diverse interese. Premiile au crescut enorm în ultimele decenii, iar jucătoarele sunt influențate din mai multe surse externe. Agenți, sponsori, federații… Sunt oameni care caută succesul rapid. Jucătoarele simt presiunea și iau decizii pripite”, a mai spus Taylor.

Simona Halep și Thierry van Cleemput au colaborat la un singur turneu, cel de la Doha, când românca a ajuns în semifinalele competiției din Qatar. După aceea, Halep a renunțat la serviciile sale și a ales să colaboreze cu Daniel Dobre.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/simona-halep-criticata-pentru-faptul-ca-a-schimbat-antrenorul-54127.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/simona-halep-criticata-pentru-faptul-ca-a-schimbat-antrenorul-54127-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv