Zeci de pachete cu cocaină au fost aduse de valuri la mal, pe plajele litoralului românesc, din Năvodari până la Mangalia, până în prezent fiind vorba despre o cantitate ce depășește o sută de kilograme, arate surse din rândul anchetatorilor. 

Potrivit unor surse judiciare, pachetele au fost găsite începând de vineri, pe diferite plaje de pe litoralul românesc, de oameni, aceștia alertând autoritățile.

Deocamdată nu a fost făcută o centralizare a pachetelor, dar primele informații arată că ar fi vorba despre peste 100 de pachete, care ar conține, fiecare, până la un kilogram de cocaină.

Drogurile ar putea proveni din același lot cu cele descoperite pe o barcă, la Sulina, mai arată sursele citate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/cum-se-desfasoara-patrula-politistilor-pe-litoral-dupa-ce-zeci-de-pachete-cu-cocaina-au-fost-aduse-de-valuri-din-navodari-pana-in-mangalia-video-54134.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/cum-se-desfasoara-patrula-politistilor-pe-litoral-dupa-ce-zeci-de-pachete-cu-cocaina-au-fost-aduse-de-valuri-din-navodari-pana-in-mangalia-video-54134-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv