Australianul acuzat că a ucis 50 de persoane în atacurile armate de luna trecută asupra a două moschei din orașul Christchurch, Noua Zeelandă, a fost obligat vineri să efectueze teste de sănătate mintală, relatează BBC.

Australianul Brenton Tarrant, în vârstă de 28 de ani, va fi examinat de un grup de experți pentru a determina dacă ar va fi apt pentru a fi judecat sau nu, a declarat judecătorul înaltei instanțe, Cameron Mander.

Tarrant a fost mutat în singura închisoare de maximă securitate din Auckland, Noua Zeelandă, și a apărut în fața instanței din Christchurch printr-o legătură video.

Bărbatul acuzat că a ucis 50 de musulmani în atacurile din Christchurch va înfrunta 50 de acuzații de crimă și 39 de tentative de crimă, a anunțat joi poliția din Noua Zeelandă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/suspectul-atacului-din-noua-zeelanda-a-fost-obligat-sa-efectueze-teste-de-sanatate-mintala-54115.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/suspectul-atacului-din-noua-zeelanda-a-fost-obligat-sa-efectueze-teste-de-sanatate-mintala-54115-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv