Polițiștii antidrog au efectuat, vineri, verificări pe linia combaterii traficului de droguri de risc, efectuând opt percheziții domiciliare pe raza județului Iași și în Capitală. Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că fiul lui Andrei Pleșu este vizat în dosar, între cei opt suspecți.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că, vineri, polițiștii antidrog din Iași și București au efectuat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc, în cadrul căreia au fost realizate opt percheziții domiciliare, pe raza județului Iași și a municipiului București.

Până la această oră, polițiștii au identificat opt suspecți.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 500 de grame de extracte din cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit cannabisul, pastille ecstasy și ciuperci halucinogene.

Portivit surselor citate, fiul lui Andrei Pleșu, Mihai, este vizat în dosar, fiind unul dintre cei opt suspecți.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/fiul-lui-andrei-plesu-suspect-intr-un-dosar-de-trafic-de-droguri-de-risc-54119.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/fiul-lui-andrei-plesu-suspect-intr-un-dosar-de-trafic-de-droguri-de-risc-54119-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv