Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, în vârstă de 75 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord, pentru înlocuirea unei valve și, în prezent, se recuperează, potrivit mirror.co.uk.

Platforma online Tonight Billboard informează că rockerul a fost supus intervenției chirurgicale săptămâna aceasta, într-un spital din New York, SUA.

Intervenția chirurgicală era necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficiență cardiacă și chiar la deces în urma unui infarct.

Purtătorii de cuvânt ai artistului și ai trupei nu au comentat informațiile.

Pe 30 martie, trupa The Rolling Stones a anunțat că va amâna toate concertele incluse într-un turneu nord-american, programat în perioada 20 aprilie – 29 iunie, pentru a-i permite lui Jagger să urmeze un tratament medical, dar nu au specificat natura problemei. Membrii trupei au adăugat că se așteaptă ca Jagger să se recupereze complet.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/emotii-pentru-mick-jagger-solistul-trupei-britanice-the-rolling-stones-a-trecut-cu-bine-peste-operatia-pe-cord-54117.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/emotii-pentru-mick-jagger-solistul-trupei-britanice-the-rolling-stones-a-trecut-cu-bine-peste-operatia-pe-cord-54117-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv