Popularitatea imensă pe site-urile de descărcări ilegale a serialului “Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” este folosită de hackeri pentru a ataca computere, relatează nme.com.

Numele serialului “Urzeala Tronurilor” este unul dintre cele mai căutate de pe aceste tipuri de platforme, deoarece acestea permit descărcarea gratuită.

Experții avertizează că popularitatea producției i-a determinat pe infractorii cibernetici să își ascundă software-urile rău intenționate în spatele unor torenți cu episoade ale serialului, cu scopul de a păcăli utilizatorii să le descarce pentru ca apoi să le fie infectat computerul.

Serialul a reprezentat 17% din tot conținutul piratat infectat de pe Internet, în 2018, deși anul trecut nu a fost programată apariția unor episoade noi din “Game of Thrones”. Descoperirea a fost făcută în urma unei cercetări făcute de compania de securitate cibernetică Kaspersky.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/alerta-pentru-fanii-game-of-thrones-hackerii-folosesc-descarcarile-ilegale-ale-serialului-pentru-a-virusa-computere-54118.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/alerta-pentru-fanii-game-of-thrones-hackerii-folosesc-descarcarile-ilegale-ale-serialului-pentru-a-virusa-computere-54118-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv