Un cuplu din Quebec a câștigat un milion de dolari canadieni la loterie după ce a găsit un bilet câștigător uitat timp de un an de zile într-o carte, a anunțat miercuri societatea publică Loto-Quebec, relatează AFP.

Nicole Pedneault și Roger Larocque au descoperit abia weekendul trecut că aveau un bilet câștigător pentru o extragere loto din 5 aprilie 2018.

Căutând o carte despre Japonia pentru nepotul lor, care pregătea o prezentare despre această țară, Nicole Pedneault a observat ceva care a alunecat din interiorul cărții – un bilet de loterie de 100 de dolari pe care cuplul l-a cumpărat de Valentine’s Day în 2018.

“Dacă nepotul meu nu mi-ar fi cerut să-i împrumut o carte pentru prezentarea lui, n-aș fi găsit niciodată biletul la timp”, a spus dna Pedneault.

“Primul lucru pe care l-am făcut când am descoperit biletul, a fost să verific termenul limită până la care puteam revendica premiul pe site-ul Loto-Quebec”, a spus ea.

Biletul era încă valabil, dar nu pentru mult timp: doar până vineri, 5 aprilie 2019.

“Este un noroc că l-am găsit în ultimul moment”, a spus femeia, care a revendicat cecul de 1 milion de dolari canadieni (667.000 de euro). 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-cuplu-a-castigat-1-milion-de-dolari-la-loterie-cu-un-bilet-uitat-timp-de-an-intr-o-carte-54102.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/un-cuplu-a-castigat-1-milion-de-dolari-la-loterie-cu-un-bilet-uitat-timp-de-an-intr-o-carte-54102-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv