Polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, în perioada 1 – 7 aprilie, pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă.

Acțiunea, ce are loc,în cadrul săptămânii TISPOL Speed 2019, se desfășoară în toată țara, aceasta fiind coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În acest context, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța desfășoară toată săptămâna în curs acțiuni pentru respectarea regimului legal și aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu, folosind toate aparatele radar disponibile pentru înregistrarea vitezei.

 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/constanta-toate-aparatele-radar-disponibile-la-lucru-54104.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/constanta-toate-aparatele-radar-disponibile-la-lucru-54104-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv