Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord Brexit va genera coloane de vehicule în punctele vamale, în condițiile în care securitatea cetățenilor europeni va fi prioritară, afirmă Pierre Moscovici, comisarul UE pentru Afaceri Economice și Financiare, Taxe și Vămi.

Marea Britanie va deveni brusc stat terț, astfel că “vor fi schimbări juridice radicale”, a declarat Pierre Moscovici, citat de agenția Associated Press.

Pierre Moscovici a precizat că aproximativ 11.000 de vehicule tranzitează zilnic Eurotunelul dintre Franța și Marea Britanie.

Autoritățile din țările UE estimează că timpul de verificare a documentelor la punctele vamale dintre UE și Marea Britanie va crește cu 40-50% în cazul producerii unui Brexit fără acord.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/producerea-unui-brexit-fara-acord-va-genera-coloane-de-vehicule-la-vami-avertizeaza-moscovici-54093.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/04/producerea-unui-brexit-fara-acord-va-genera-coloane-de-vehicule-la-vami-avertizeaza-moscovici-54093-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv